In de media

Op deze pagina delen we diverse interviews, columns en artikelen over Beter in de Buurt.

Column – Nieuw bekostigingssysteem wijkverpleging? Maak het menselijker!

18 mei 2022 – door Paul Hager. Afgelopen maandag las ik in de zorgvisie een artikel onder de kop: “KPMG: vernieuw zorgcontractering wijkverpleging, niet de bekostiging”. Al ruim tien jaar zoekt de wijkverpleging tevergeefs naar een nieuwe bekostigingsstructuur. Klik op de link om de column te lezen: Column – Nieuw bekostigingssysteem wijkverpleging? Maak het menselijker!

Foto indemedia column zorg

Interview Berber Pieksma – Pieter Stuurman (Café Weltschmerz)

21 maart 2022 – Berber Pieksma spreekt voor de tweede keer bij Café Weltschmerz met grote openhartigheid en oprechtheid uit over de zorgelijke ontwikkelingen in de samenleving. Daarnaast is Berber Pieksma actief betrokken bij het initiatief “Beter in de Buurt”. Ze legt uit hoe dit een aanzet kan zijn tot een betere manier van samenleven en van samenwerken, zonder een overdaad aan beperkende protocollen, hinderende regels en het daarbij behorende verlies van kwaliteit en menselijkheid.

Interview Paul Hager – Tom Zwitser
(Blue Tiger Studio)

12 mei 2022 – Tijdens de Grand Tour van Tom op Sicilië ontmoet hij Paul Hager, al sinds 2014 initiatiefnemer van Zuster in de Buurt en later van Beter in de Buurt.  Paul vertelt op welke enorme tegenstand hij stuit van rechters, verzekeraars en banken. Al deze instellingen blijken boven de wet te staan als het gaat om het menselijker, goedkoper en effectiever maken van de zorg.

Interview Paul Hager – Hans Siepel
Wat u niet verteld wordt..

8 november 2021Hans Siepel en Paul Hager in gesprek over hoe we een mooie samenleving kunnen creëren.

Heb je een vraag?

We organiseren wekelijks een webinar.
Of neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.